Uitstapjes

uitstapje
Een aantal keren per jaar organiseren we uitstapjes.
Onze bewoners en gasten mogen zelf aangeven waar ze graag een keer naar toe zouden willen.
Wij proberen dit dan te realiseren. Zo zijn wij o.a. geweest bij:

veenvrouw1-u3241[1]
Veenmuseum Barger-Compascuum

In het Veenpark in Barger-Compascuum, bij Emmen, komt de Drentse veenhistorie tot leven.  Je rijdt en vaart er door nostalgische dorpen en een natuurlijk hoogveengebied met echte turfafgravingen. De bakker, de kruidenier, de klompenmaker en de turfsteker zijn er elke dag aan het werk.

logo[1]
Intratuin Emmen

Intratuin is een organisatie met karakter. Intratuin is professioneel, warm en creatief, ambitieus en zorgvuldig is.
Intratuin is een levendige organisatie waarin praktijkervaring en specialistische kennis elkaar versterken. Een hecht verband van zelfstandige ondernemers en beroepskrachten die met elkaar hard aan de weg timmeren. Intratuin heeft een heel persoonlijke uitstraling. Alle vestigingen kenmerken zich door een warme en uitnodigende sfeer.

De Woonboot
De Woonboot
De Woonboor is een nieuwe, veel grotere en volledig rolstoeltoegankelijke locatie van Nelis en Leentje !’ Ze hebben een gezellige  koffie en theeschenkerij in een museum met spullen uit grootmoeders tijd, waarbij Nelis na de rondleiding steevast de accordeon pakt en er samen met Lenie een geweldig meezingfeest van maakt.

IMG_0010[1]
Horecacentrum SPA
Ons bedrijf bevindt zich in het mooie dorpje 2e Exloërmond, 4km van Musselkanaal aan de Drentse Mondenweg. Niets is ons meer vreemd en zoals wij het hier verzorgen voor mensen die bij ons willen komen, zo verzorgen wij het ook bij u thuis of op welke locatie dan ook. Daarbij alles op persoonlijke wens/smaak afgestemd.

logo[1]
Winkelen in Musselkanaal
Bekend van Bruintje Beer. Bruintje Beer was het merk van de voormalige koekjesfabriek Branbergen. Het beeld van Bruintje Beer staat midden in het cenrum.

logo_winkel[1]
Winkelen in Stadskanaal
Het is mooi winkelen in Stadskanaal.
In het voorjaar geven de winkeliers van Stadskanaal het startschot voor een
nieuwe winkelseizoen.

contactafbeelding[1]
Recreatiecentrum Rijmaaran
Rijmaaran staat bekend om haar huifkartochten, buitenritten en ponykampen. Daarnaast beschikken we over een ruime groepsaccommodatie, een camping en een restaurant.